За нас

Нашата история

Осигуряваме качествено обучение за Вас и Вашите деца, тук, в Костинброд, без да се налага да губите време и пари в пътуване. Заповядайте при нас!

Учебен център „Младенови” отвори врати през септември 2007 като единственото по рода си място на територията на община Костинброд предлагащо качествено обучение в две основни насоки – чужди езици и танци. Директорът по учебната дейност – Венчé Младенова подбра квалифициран екип от млади и амбициозни хора с педагогическо образование, специалисти в работата с деца и преподаването на възрастни според най-съвременните методи на обучение. Красимир Младенов, административен директор, от години се занимава с танци. Плод на неговите усилия са групите по модерни, народни и брейк танци.

През тези години учебният център изгради добро име, благодарение на квалифицирания си екип от преподаватели. Работата му беше високо оценена и от Министерството на държавната администрация и Нов Български Университет в сътрудничество, с които проведе курсове за усъвършенстване работата на общинската администрация в града.

За създателите

Ние знаем, че надграждането на знанията е в основата на доброто развитие на всяка личност. ​

Венчé Младенова е завършила Испанска филология в Софийски университет „Св. Климент Охридски” и магистратура „Преводач редактор”. Понастоящем е преподавател в катедра „Западни езици” на Софийския университет. Занимава се с икономически испански език и испански за сферата на туризма. Защитила е магистърска степен с кратък учебен испанско-български речник на икономическите термини. Води кандидатстудентски курсове, занимава се с преводи на специализирани текстове. Работила e по международни проекти, в сътрудничество с държавни и неправителствени организации и с издателство „Колибри” в подготовката на двуезичен испанско-български речник. От 2007 г. се занимава с подбора на кадри, контакта с клиенти и организирането на работата на учебен център ”Младенови”.

Красимир Младенов (DJ Краси) работи като DJ и озвучител от 1999 г. Има зад гърба си хиляди часове зад пулта в софийски дискотеки и клубове, множество частни и караоке партита, над 500 сватби и детски рождени дни. Работи съвместно с много известни диджеи, продуцентски къщи, агенции и аниматори. Разполага с богата фонотека,  собствена озвучителна и осветителна техника. От 2007 г. ползва едни от най-новите софтуерни решения за  миксиране на музика и видео директно от грамофонни плочи. Ако това е диджеят за Вашето тържество, свържете с Краси на тел: 0889 626 986 или на е-mail: dj.krasimir.mladenov@gmail.com. Съвместно със съпругата си Красимир Младенов управлява учебен център “Младенови”, предоставящ образователни услуги по чужди езици, български и математика и отговаря за заниманията по плуване и танци.  

Прекрасният ни екип

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nickol Moma

преподавател по английски и немски език

Jesica Babik

преподавател по френски език

Bob Slimm

преподавател по изобразително изкуство

В кои области провеждаме обучения

Спорт и изкуства за деца

Организираме уроци по пиано, китара и изобразително изкуство за деца. Провеждаме и тренировки по плуване.

Чужди езици за деца

  • Обучение за деца на живо
  • Обучение за деца онлайн
  • Индивидуално обучение за деца
  • Разговорни курсове
  • Чуждоезикови занимания през ваканциите

Чужди езици за възрастни

  • Чуждоезиково обучение на живо
  • Чуждоезиково обучение онлайн
  • Разговорни курсове
  • Професионални обучения за повишаване на квалификацията

Избрахте ли своето ново обучение?

Потърсете из всички наши курсове и обучения това, което Ви трябва. Ако не го намирате, пишете ни, за да организираме специално за Вас.