Испански език

Испанският е вторият по разпространение роден език (след китайския) и третият най-говорим език в света (след английски и китайски). Ние работим с млади и амбициозни преподаватели, познаващи най-съвременните системи за изучаване на езика. Заповядайте!

ПРОВЕРИ НИВОТО СИ

Испански език за деца

Системата Colega е достъпна и практически ориентирана към изучаването на испански език от деца. Създадена е по Общата европейска езикова рамка (ОЕЕР), отговаря на нива А1-А2. Тя е много подходяща, за да запали интереса към езика още в ранна детска възрат. Включва песни, игри и проектни дейности, които мотивират и въодушевяват малките ни приятели неусетно да нализат в езика и да се забавляват докато учат.

Испански език за ученици

¿Español? ¡Por supuesto! е предназначен за ученици от начална степен на обучение и с разнообразните си дейности превръща първата среща с испанския език в истиински забавно преживяване. Множеството допълнителни ресурси в онлайн среда, работата по проекти и игровият подход правят обучението едновременно ефективно и мотивиращо.

Испански език за възрастни

Ако сте открили любовта си към испанския на по-късен етап от жовота си, то NUEVO ESPANOL EN MARCHA, в нива от А1 до В2 е идеалният избор за Вас. Акцентът в учебника е постаен върху комуникацията и с помощта на допълнителните аудио материали, както и видео и електронни ресурси навлизането в материята и първите фрази на испански скоро се превръшат в лесно постижимо предизвикателство.


Центърът предлага фирмено обучение по общ и бизнес испански, което се осъществява във Вашия офис и в предпочитано от Вас време.


Предимството на индивидуалните занимания е правото на обучаемия да избира учебната система, преподавателя и времето на осъществяване на уроците. Факт, който гарантира по-бързото постигане на резултати в сравнение с груповото обучение.Друго езиково обучение